Valverde: "L'any passat també teníem 3 gols de renda i ja sabem com ens va anar"

El tècnic del Barça ha recordat que la temporada passada van afrontar la tornada dels quarts de final a Roma amb tres gols d'avantatge i en van quedar eliminats
Actualitzat

Ernesto Valverde ha demanat prudència després de la victòria del Barça contra el Liverpool en l'anada de semifinals de la Champions i ha recordat en declaracions a Movistar+ que la temporada passada van afrontar la tornada dels quarts de final a Roma amb tres gols d'avantatge i en van quedar eliminats.

"En alguns moments el Liverpool ha portat el partit a l'anada i tornada que ells volien. És un gran resultat però l'any passat també teníem 3 gols de renda i ja sabem com ens va anar. Queda la tornada."

El tècnic del Barça ha admès que els "reds" han tingut ocasions molt clares però ha valorat el gran resultat contra un rival molt potent.

"Ells han tingut ocasions molt clares, però nosaltres, també. Ells han dut el partit al seu terreny i ens ha costat, però n'hem sortit victoriosos. És un gran resultat contra un equip fortíssim."

Per últim, Valverde s'ha desfet en elogis cap a Messi, autor de dos dels tres gols del seu equip.

"Messi és el jugador que mou l'equip, que porta l'atac i que normalment encerta. És un gran resultat però ens queda la tornada."

VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut