Barça

Valverde: "Farem canvis perquè penso que és necessari"

Els homes de Valverde amb la Lliga ja guanyada i amb la Champions mig encarrilada juguen aquest dissabte contra un Celta que es juga la permanència

Actualitzat

Plantejament de demà

Igual que la resta, amb la intenció de sumar 3 punts. Venim d'unes quantes setmanes on hem fet un gran esforç i farem canvis perquè és necessari. La mateixa intenció de sempre, jugui qui jugui.

 

Eliminatòria tancada?

Tenim un bon resultat per la tornada però l'eliminatòria no està tancada. En qualsevol cas hi ha temps per preocupar-se per aquest partit, ara hem de centrar-nos en demà.

 

Sergi Roberto al mig i Semedo darrera, quan hi apostes?

En funció de com veig el partit. Hi ha gent que ho veurà com un doble lateral però Sergi Roberto té formació de migcampista, és col·locar a Sergi en una posició habitual per a ell, i te l'habilitat de jugar on faci falta.

 

Xavi, el millor futbolista espanyol de la història? Futur entrenador del Barça?

No sé si és el millor, però un dels millors segur. Dels millors migcampistes dels darrers anys. Que ha entès perfectament el lloc de posició. Cap passe d'ell era intranscendent. La seva carrera està allà. Impressionant veure'l jugar durant tants anys. Tothom esperava que Xavi pogués ser entrenador en un futur, i per suposat té perfil per ser entrenador del Barça o de qualsevol equip, jo li desitjo sort.

 

La Lliga serà un banc de proves ara que es juguen coses importants?

La nostra idea en aquests 3 partits es jugar al màxim nivell. Pot ser ara poden jugar jugadors que no han jugat abans. Dimarts tenim un partit important. La nostra idea és posar sempre un 11 competitiu per guanyar.

 

Temporada de Ter Stegen

Extraordinària, et dona molta tranquil·litat darrera. Als moments que el contrari et pressiona més té el punt de semblar que no passa res. L'altre dia va fer un gran parada. És molt el que transmet a l'equip tant amb els peus com sota del pal.

 

Murillo i Boateng, va ser un bon fitxatge?

Això s'ha de valorar en el moment que es fa. Quan no tens cap central més, a banda dels del B, hi ha situacions on has de prendre situacions d'emergència pel que pugui passar. Le decisions tenen sentit en el moment que es prenen.

 

Malcom

És un jugador que ha anat a millor, tant jugant com entrenant però és veritat que no ha tingut tantes oportunitats com altres. S'ha adaptat bé i quan ha jugat ha mostrat un gran nivell.

 

Recuperació després d'un partit tan exigent com el de Champions?

És cert que el partit de l'altre dia va ser molt exigent però és cert que tots els partits de Champions són iguals però tenim l'avantatge de ser ja Campions de Lliga i poder donar marge a altres jugadors.

 

Com motivar l'equip per un partit com el de demà contra el Celta

Es pot. No et dic que sigui la mateixa alineació  que amb l'Osca perquè hi hauran canvis però l'equip sortirà motivat.

 

És un descans haver guanyat la Lliga abans d'anar a Balaídos?

L'any passat tampoc vam perdre a Balaídos. Ja veurem demà, sempre hi ha una oportunitat per canviar les dinàmiques i demà pot ser el dia.

 

Aleñá

És un jugador que ja l'any passat va demostrar moltes coses perquè va ser el màxim golejador de 2a bé, el veig bé i el veig preparat. Hi ha molta competència en la seva posició però es un jugador on tenim posada molta il·lusió . esperem molt d'ell.

 

 

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut