Valverde: "Em sento amb forces per continuar endavant"

El tècnic blaugrana confessa que el vestidor "està tocat" després de la desfeta d'Anfield però es manté convençut de poder tirar endavant amb l'equip
Actualitzat

Ernesto Valverde ha comparegut en roda de premsa amb la desfeta d'Anfield ben present malgrat estar a 24 hores d'enfrontar-se al Getafe, l'equip revelació d'aquesta temporada:

"El Getafe s'ho està jugant tot. Venim d'una setmana duríssima i hem de fer un pas endavant. Ha estat un cop molt dur per a l'afició i per a l'equip. El millor és poder mostrar el nostre caràcter davant d'un rival. Estem tocats, no es pot negar."

 

El tècnic blaugrana té molt present el record del partit contra el Liverpool però prefereix mirar cap al futur:

"Quan et fan quatre gols i et remunten un 3-0, tot queda ben clar. No ens hem d'amagar a sota d'una pedra. Em sento amb forces per continuar endavant. Vaig parlar amb el president i, com sempre, el club m'ha donat suport."

 

Pel que fa a Luis Suárez, Valverde creu que els seus problemes al genoll podrien ser la causa del seu rendiment en les últimes jornades:

"No soc metge, però està clar que Luis Suárez jugava minvat de forces. Si s'havia d'operar, s'havia d'operar."

 

Sobre l'ambient que espera trobar al Camp Nou aquest diumenge després de la dolorosa eliminació a la Lliga de Campions, l'entrenador del Barça envia un missatge clar:

"L'afició es pot manifestar com vulgui. El pal és molt gros i tots estem afectats. Demà és l'últim dia de la temporada en el nostre estadi i és una oportunitat per part de la nostra afició a ajudar-nos a aixecar l'equip."

VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut