Valverde: "El United té arguments per fer-nos mal i hem d'intentar evitar que el partit es descontroli"

El tècnic del Barça ha avançat que no forçarà la reaparició de Dembélé a Old Trafford i veu difícil que l'eliminatòria quedi decidida en el partit d'anada
Actualitzat

El Barça ha fet l'assaig general a Old Trafford abans de l'anada dels quarts de final de la Champions contra el Manchester United. Ernesto Valverde ha avançat en la roda de premsa prèvia que no forçarà Ousmane Dembélé, que arriba pels pèls a la cita després de la seva lesió al bíceps femoral.

"No sabem si Dembélé estarà en condicions de jugar demà. Hem de veure com fa l'entrenament. De totes maneres, no és la mateixa situació de la de l'Olympique, demà és l'anada, i tenint present que vam arriscar i es va lesionar, no correrem riscos. Però no donaré pistes de la nostra alineació a l'entrenador rival."

Els blaugranes volen superar la síndrome dels quarts en les dues últimes edicions, davant la Juve i la Roma, que van suposar el sostre per als blaugranes. I també està en joc trencar l'estadística a Old Trafford, on fins ara el Barça no ha guanyat mai a la Champions: dos empats i dues derrotes. Valverde ha alertat que el Manchester United és un rival que té arguments suficients per fer-los mal.

"El United té arguments per fer-nos mal i hem d'intentar impedir que el partit es descontroli. Si no, podem patir. Arriben amb molta moral a l'eliminatòria, hem de tenir cura amb els seus punts forts. Són molt forts a pilota parada, però també són un rival reforçat per la remuntada contra el PSG i per la dinàmica dels últims mesos. Hem de vigilar amb les seves contres, amb l'entusiasme dels jugadors, l'escalf del públic... moltes coses."

Per últim, el tècnic del Barça veu difícil que l'eliminatòria quedi decidida en el partit d'anada a Old Trafford i espera que l'eliminació de l'any passat a Roma els serveixi d'estímul.

"És difícil que l'eliminatòria quedi tancada demà, encara més amb els precedents que hem tingut. Ens ha de servir. En el seu dia vaig pensar molt en Roma, ara ja no. En aquell dia ho vam veure més com un estímul que com una altra cosa."

 

VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut