Barça

Valverde: "A Eibar jugaran els que han de jugar la final de Copa"

El tècnic del Barça ha argumentat que, a una setmana vista de la final de Sevilla, és preferible donar minuts als qui hi han de participar. Valverde ha evitat qualsevol pregunta referida a fitxatges o al seu futur

Jordi SunyerActualitzat

El tècnic del FC Barcelona, Ernesto Valverde, ha anunciat per a demà, al camp de l'Eibar, un onze molt semblant al que disputi la final de Copa d'aquí a una setmana a Sevilla. Valverde ho ha justificat amb la necessitat que els jugadors titulars no perdin ritme de competició, un cop guanyada la Lliga i eliminats a la Champions.

"Ens volem mantenir actius, hi ha certa distància respecte a la final de Copa i no estaria bé que perdéssim ritme de competició. La meva idea és que juguin els jugadors que han d'estar presents a la final."

Valverde ha assegurat que el vestidor està en un bon estat anímic i que, a poc a poc, ha superat la patacada d'Anfield i ha dirigit la mirada cap al partit contra el València. En aquest sentit, el tècnic basc ha apuntat que, malgrat que valencianistes i guipuscoans tenen una filosofia diferent, el duel d'Ipurua serà una bona pedra de toc.

"L'Eibar no s'hi juga res, però sempre té una intensitat alta i ens interessa un partit d'aquest tipus. Sabem que no es voldran relaxar. Posen un ritme de joc increïble, altíssim, a vegades no et deixen ni sortir del teu camp. Haurem de superar aquesta pressió per guanyar."

El Txingurri ha esquivat qualsevol pregunta referida al seu futur i als fitxatges, per bé que ha admès que està en "contacte permanent" amb la direcció esportiva i que l'objectiu és definir la nova plantilla "en funció de les fortaleses que tenim i les dificultats que hem trobat". Valverde ha qualificat com a "molt bona" la present temporada.

"Si m'ho haguessin preguntat fa quinze dies hauria dit que era extraordinària, i realment perdre la semifinal de Champions ens ho ha espatllat una mica, però hem guanyat la Lliga i tenim opcions a guanyar la Copa. Hem pogut arribar a aquest mes de maig amb opcions de guanyar les tres competicions, que era el nostre plantejament a començament d'any."

El tècnic blaugrana ha acabat responent una pregunta sobre el VAR: n'ha fet una valoració positiva, però ha revelat que li incomoden algunes comprovacions que s'allarguen fins als cinc minuts perquè les considera nocives per al ritme del partit.

ARXIVAT A:
ValverdeFinal Copa Rei 2019
Anar al contingut