Valtteri Bottas, durant els entrenaments lliures al GP d'Espanya (Reuters)
Fórmula 1

Valtteri Bottas domina les dues sessions d'entrenaments lliures del Gran Premi d'Espanya

El pilot finlandès de Mercedes, líder del mundial, ha marcat el ritme en la primera jornada seguit de ben a prop pel seu company d'equip, Lewis Hamilton

Actualitzat

Valtteri Bottas ha estat el més ràpid en les dues sessions d'entrenaments lliures del Gran Premi d'Espanya de Fórmula 1 al Circuit de Barcelona-Catalunya. El pilot finlandès de Mercedes ha dominat la sessió matinal amb un temps d'1:17.951 i ha tornat a ser el més ràpid a la tarda i ha rebaixat el seu registre anterior (1:17.284).

El domini de Bottas ha confirmat que els Mercedes són els rivals a batre, ja que Lewis Hamilton ha estat segon, a només 49 mil·lèsimes del millor registre del finlandès. Darrera dels dos Mercedes han acabat els Ferrari de Charles Leclerc i Sebastien Vettel, tercer i quart, a més de tres dècimes i pressionats pel Red Bull de Max Verstappen.

Aquesta prova, que es disputa a Montmeló, és la cinquena de la temporada 2019, amb Valtteri Bottas líder del mundial, amb 87 punts. Un més que el seu company a Mercedes, i vigent campió, Lewis Hamilton. Tercer és el Ferrari de Sebastian Vettel, a 25 punts del líder.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut