Valentino Rossi i Marc Márquez, en una imatge d'arxiu
Valentino Rossi i Marc Márquez, en una imatge d'arxiu (Reuters)
Motor

Valentino Rossi carrega de nou contra Marc Márquez: "Ningú ha estat tan brut com ell"

El pilot italià ha repassat els capítols més negres dels últims anys en MotoGP, uns fets que van canviar radicalment la seva relació amb el de Cervera

Redacció Esport3Actualitzat

Valentino Rossi va coincidir amb Marc Márquez durant l'últim Gran Premi de San Marino, a Misano. Des del box del seu equip, el VR46, Rossi va poder contemplar de prop la segona victòria consecutiva del català, que el situa novament amb opcions de cara al Mundial. Tot i estar just al costat del box de Gresini, com era d'esperar no hi va haver cap contacte entre ells dos.

I és que, per més que passin els anys, l'expilot italià segueix amb la seva croada contra Márquez. Així ho ha tornat a demostrar al pòdcast d'Andre Migno "Mig Babol", on el nou vegades campió del món s'ha mostrat especialment dur. L'italià ha explicat que va ser al Gran Premi de l'Argentina del 2015 on la relació es va començar a capgirar per culpa d'un cara a cara entre tots dos, tot i que el més malparat va ser Márquez, en una cursa que va guanyar el de Yamaha. 

"El vaig avançar i ell es va pensar que l'única opció que tenia era la de venir contra mi. Es va estavellar contra mi expressament per intentar tirar-me. Ell no volia perdre. Vaig tornar a la meva traçada i ens vam tocar. Tu me la claves i jo m'hi torno. Va caure i a partir d'allà la relació va canviar. Tot i això, va continuar fingint que es portava bé amb mi i fent veure que em llepava el cul."

Després d'aquella batalla a l'Argentina, va arribar la polèmica victòria de l'italià a Assen, amb un nou toc entre els dos pilots a l'última part de la cursa. Rossi va anar per fora de la pista, es va saltar un revolt i va guanyar davant de Marc Márquez. "Em va fer fora. Quan vam acabar el vaig veure enfadat i em va dir: "És fàcil guanyar retallant". Li vaig dir que m'havia tocat i a partir de llavors es va acabar tot", explica Valentino Rossi. 


L'italià ha detallat els fets d'Assen, amb una imitació burlesca de Márquez.


Tot va esclatar a Sepang

Si hi ha un xoc que passarà a la història del motor és el que van protagonitzar Valentino Rossi i Marc Márquez al Gran Premi de Malàisia del 2015. L'italià de Yamaha havia estat acusant públicament el de Cervera d'afavorir Jorge Lorenzo perquè guanyés el Mundial. "Vaig anar contra ell perquè el volia deshonrar", confessa Rossi. 

"A Sepang em va fer mal i em va estar molestant durant tota la cursa", explica l'italià, que confessa que Márquez va intentar fer-lo caure "tres o quatre vegades". 

"Va intentar fer-me caure tres o quatre vegades i afortunadament no se'n va sortir. M'hi vaig acostar i el vaig mirar per dir-li: 'Ja n'hi ha prou, què coi estàs fent?'. Ens vam tocar. No volia tirar-lo, però va caure. Em va fer perdre el Mundial, perquè em van fer sortir últim a València."


Valentino Rossi va acabar de parlar de Márquez acusant-lo de ser un dels més bruts de la història: "Cap dels campions de motor ha lluitat mai per fer perdre un altre pilot, això és el que marca la línia. Mai ningú ha estat tan brut com ell."

Anar al contingut