Kumbulla, Cheddira i Ünüvar, aquest dijous en la triple presentació perica (@RCDEspanyol)
Kumbulla, Cheddira i Ünüvar, aquest dijous en la triple presentació perica (@RCDEspanyol)
ESPANYOL

Ünüvar: "Vull crear el màxim d'ocasions perquè l'Espanyol guanyi"

L'encarregat d'aportar màgia a l'equip, presentat al costat de Kumbulla i Cheddira

Oriol VidalActualitzat

A la fi, presentats. Ha calgut esperar a les portes de la cinquena jornada, però finalment ha arribat. L'Espanyol ha pogut fer la presentació dels seus tres últims fitxatges, un cop Marash Kumbulla ha tornat de disputar la Lliga de les Nacions amb Albània. El central ha passat el protocol oficial al costat del davanter Walid Cheddira i el menut mitjapunta Naci Ünüvar, que encara no ha debutat.

El turc-neerlandès confia demostrar a l'Espanyol, ja contra l'Alabès, les grans expectatives que va generar al planter de l'Ajax, on se'l veia com a un gran talent de futur:

"Ja no puc esperar més a fer el debut. Estic preparat i molt emocionat. Vull crear el màxim d'ocasions i que serveixin per guanyar partits. Hi ha un bon equip de treball, però toca donar el 100%, anar partit a partit i veurem."

Fran Garagarza s'ha mostrat molt engrescat per l'aportació que pot fer Ünüvar a l'atac periquito des de la banda esquerra o en zones interiors, si bé ha demanat paciència per un jugador molt jove (21 anys). L'espera no ha calgut en el cas de Cheddira, cedit pel Nàpols, que ja va debutar en l'empat a zero en el Metropolitano i en la victòria davant del Rayo, on va intervenir en el gol final amb Irvin Cardona i Alejo Veliz:

"Com es va veure, ens trobem bé jugant junts i ens podem adaptar bé. Espero aportar el màxim per aconseguir la salvació. A Itàlia prima la tàctica i hi ha pocs espais. Aquí tots prenen riscos i deixen espais, i ja m'agrada, perquè això coincideix amb les meves característiques."

Si encaixa tan bé com Kumbulla, oli en un llum per a Manolo González. L'albanès s'ha convertit en el líder de la defensa, ja sigui al costat de Calero o de Cabrera, que podria tornar a l'onze. El defensor cedit per la Roma s'ha adaptat molt de pressa:

"És la meva primera experiència fora d'Itàlia i m'estic trobant molt bé. Tot ha estat fàcil. L'equip i l'staff m'ha envoltat molt bé. Estic felicíssim de ser aquí. Òbviament vaig parlar amb Keidi Bare i només em va dir coses bones del club. Les sensacions són molt positives."

El director esportiu de l'Espanyol ha fet una radiografia dels tres fitxatges amb moltes coincidències: jugadors amb fam, que en el seu dia van cridar l'atenció de grans clubs d'Europa i que ara tindran la gran oportunitat de demostrar el seu nivell.

Anar al contingut