Unai Simón amb Nico Williams, en una fotografia de l'Athletic Club (@AthleticClub)

Unai Simón no es resigna a perdre Nico Williams i carrega contra la premsa: "El 90% són coses inventades"

El porter de l'Athletic Club s'ha pronunciat sobre l'interès de diversos equips, com el Barça, en l'extrem de Pamplona
Redacció Esport3 Actualitzat

Acabi com acabi, el serial sobre Nico Williams no està sent un glop fàcil d'empassar per a l'Athletic Club. Aquest dijous, el porter dels bascos i company de l'extrem a la "roja", Unai Simón, s'ha pronunciat sobre el tema picant la cresta a la premsa per les notícies publicades al voltant del futur del de Pamplona:

"Ha sigut un mes i mig molt complicat per a ell. Estar tot el dia llegint notícies sobre ell. Coses que ni ell mateix coneixia i coses inventades... Perquè el 90% de les coses que ha llegit eren inventades... No és fàcil la pressió a què ha estat sotmès un noi de 22 anys que l'única 'culpa' que té és haver estat un dels millors extrems de l'Eurocopa, juntament amb Lamine Yamal..."

La intervenció del recentment proclamat campió d'Europa ha recordat la queixa del president dels lleons en plena Euro2024. Aleshores Jon Uriarte va qualificar la pressió mediàtica a què s'estava sotmetent el futbolista de "bombardeig".

Simón, que només tornar d'Alemanya va passar pel quiròfan i estarà entre quatre i cinc mesos de baixa, ha volgut posar en valor que, tot i ser molt jove, el petit de la nissaga Williams "s'ha guanyat el respecte del vestidor de l'Athletic Club i de la selecció espanyola, i pot prendre la decisió que vulgui". En conseqüència, "que gaudeixi de l'estiu amb qui vulgui".

Ha estat després d'expressar aquest desig que el vitorià ha verbalitzat que no dona per perdut Nico, temptat per equips forts del continent, com el Barça o el PSG. Malgrat que cada dia creix la llista de clubs disposats a pagar els gairebé 60 milions de la clàusula del davanter, Simón ha tancat el seu missatge amb un "que torni aquí després de vacances amb les piles carregades". Bilbao no deixar escapar Nico Williams.

 

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut