Una imatge d'Anthony Ammirati durant els Jocs del 2024
Una imatge d'Anthony Ammirati durant els Jocs del 2024 (Reuters)
Jocs Olímpics de París

Una web per a adults s'interessa pel saltador de perxa més viral dels Jocs

El francès Anthony Ammirati hauria rebut una oferta de 250.000 dòlars per mostrar-se nu a internet

Redacció Esport3Actualitzat

L'actuació de l'atleta francès Anthony Ammirati en la fase classificatòria del concurs olímpic de salt de perxa es va convertir en viral pels condicionats de la seva eliminació. En el seu intent de superar els 5,70 metres, qui va ser campió continental sub-20 l'any 2021 va tocar la barra amb els genitals i va haver de dir adeu a París 2024.

El vídeo del seu salt es va difondre ràpidament a les xarxes socials i va suscitar comentaris irònics i picants de tota mena, a més d'un augment significatiu del seu nombre de seguidors a Instagram. Es calcula que ha guanyat milers de nous followers. Per si no n'hi hagués prou, aquest dimarts s'ha sabut, a través del mitjà TMZ, que Ammirati ha rebut una oferta de 250.000 euros per mostrar-se nu a internet. Així ho hauria argumentat el president de la plataforma CamSoda, Daryn Parker, en una carta enviada a l'atleta:

 "Si fos per mi, et premiaria pel que tots els altres van veure: el teu talent sota el cinturó. Com a amant de les activitats centrades en l'entrecuix, m'encantaria oferir-te fins a 250.000 dòlars a canvi d'un espectacle de webcam de 60 minuts en què mostris els teus béns, menys el travesser, per descomptat."

És molt difícil que Anthony Ammirati accepti l'oferta, vista la gran decepció esportiva que va expressar després del concurs de salt de perxa:

"Estic una mica destrossat, perquè no vaig fallar en res en el tercer intent a 5,70 m. El que sí que vaig trobar a faltar va ser un petit salt en l'entrenament per afinar els ajustos."

Amb 21 anys acabats de fer, molt probablement Ammirati tindrà l'oportunitat de rescabalar-se de l'actuació dels Jocs Olímpics al seu país. Sempre que el volador Duplantis l'hi permeti. Per si de cas, però, ningú no pot dir que té una alternativa laboral sobre la taula...

Anar al contingut