Bellingham, després de l'empat contra Eslovènia
Bellingham, després de l'empat contra Eslovènia (Europa Press)

Una llegenda d'Anglaterra se suma a les crítiques de la premsa a Bellingham

Els mitjans de comunicació britànics carreguen contra el joc de l'equip durant l'Eurocopa

Bellingham va començar l'Eurocopa mantenint el bon ritme d'aquesta temporada. El màxim golejador del Reial Madrid a la Lliga (19 gols) es va estrenar en el primer partit contra Sèrbia amb un gol que va valdre tres punts. Tanmateix, els dos partits posteriors han estat molt discrets, no només per part de Jude Bellingham, també de la resta de jugadors.

Els empats contra Dinamarca (1-1) i Eslovènia (0-0) han classificat per a vuitens de final els britànics, però els aficionats i la premsa no estan gens conformes amb el joc. Des d'Anglaterra, carreguen durament contra el 10 i demanen que sigui suplent en el partit contra Eslovàquia. El The Guardian critica la manca de pressió i el ritme de pilota del jugador.

"El més correcte seria desplaçar Phil Foden a l'interior i prescindir de Jude Bellingham. Va estar sensacional a la primera part del primer partit d'Anglaterra,  però va ser interessant que Gareth Southgate observés com el migcampista es va esvair a la segona part contra Sèrbia. Contra Dinamarca, Jude Bellingham va estar molt feixuc i obstinat a Frankfurt. La seva pressió va ser inexistent. Va alentir  Anglaterra aferrant-se a la pilota."

El mateix mitjà va quedar sorprès per les pèrdues de possessió constants, "semblava asfixiat per la pressió".

Rooney, una de freda i una de calenta

Wayne Rooney ha parlat al pòdcast "Football daily" de la BBC sobre el jugador madridista. L'ex del Manchester United el veu "molt frustrat". Sap que ho està donant tot, però vol jugadors que exigeixin més als seus companys, "el que està intentant fer" Jude.

"Com a talismà d'Anglaterra i del Reial Madrid, no l'he sentit parlar. Com un dels jugadors emblemàtics de la selecció anglesa, hauria d'estar al davant. Pot ser que no se senti còmode en aquest torneig."

No obstant això, Rooney diu que "no és cap crítica", sinó "un compliment". Creu que la frustració es podria reflectire en una "targeta vermella ximple".

Els jugadors demanen "positivitat"

Després de l'empat a un contra Dinamarca, Kane demanava als mitjans "més positivitat" per al partit contra Eslovènia. Un toc d'atenció als exjugadors que, segons ell, saben com és de "dur" el campionat.

Al seu torn, el seleccionador Southgate va atribuir "l'ambient inusual" que estan vivint a "les crítiques i les reaccions d'ira dels aficionats", que suposen un problema per als jugadors. Els exjugadors Gary Lineker, Alan Shearer i Micah Richards han contestat a l'entrenador: sempre eren crítiques constructives i volen que ho facin bé.

Anar al contingut