El Barça Atlètic va protestar dues accions polèmiques contra el Reial Unió
El Barça Atlètic va protestar dues accions polèmiques contra el Reial Unió (FCB)
Barça

Una llegenda blaugrana esclata contra l'arbitratge al Barça Atlètic

El director del futbol base del FC Barcelona, José Ramón Alexanko, va protestar dues accions molt polèmiques que van perjudicar el filial blaugrana en el seu inici a la Lliga

Redacció Esport3Actualitzat

El Barça Atlètic ha començat la Lliga aquest cap de setmana amb el duel contra el Reial Unió Club, que es va disputar al Johan Cruyff. El conjunt blaugrana, a més, s'estrenava sota la direcció d'Albert Sánchez, que va agafar les regnes de l'equip després de la sortida de Rafa Márquez. 

El partit va ser molt disputat contra un conjunt basc que no va posar les coses fàcils al filial blaugrana. No obstant això, els locals es van avançar al marcador gràcies al gol d'Unai Hernández. El jove blaugrana, que va disputar la pretemporada amb el primer equip, va aprofitar un mal refús dins l'àrea rival per fer l'1-0.

Era el minut 81 i semblava que els tres punts es podien quedar al Johan Cruyff, però al temps afegit el Barça Atlètic va veure com San Bartolomé feia el gol de l'empat

El filial blaugrana, però, va tenir temps per generar dues ocasions més per emportar-se la victòria. La primera va acabar amb un possible penal no xiulat a favor del Barça, i en la segona, a la jugada següent, es va xiular un fora de joc inexistent.


Tot plegat, va provocar unes protestes que es van traslladar al túnel de vestidors, quan el director del futbol base del FC Barcelona, José Ramón Alexanko, va recriminar les accions a l'àrbitre del partit. Segons va recollir l'acta del partit, l'exjugador del Barça es va dirigir a l'àrbitre dient: "Com heu fotut els nois!"

En el moment en què el col·legiat va demanar que s'identifiqués, Alexanko va dir: "I qui ets tu? Tu ets qui t'has d'identificar, que has fotut els nois!"

Anar al contingut