Barça

Una entrada salvatge provoca un esquinç de lligaments del turmell a Vitor Roque

El fitxatge blaugrana finalment evitarà passar per quiròfan i rebrà un tractament conservador

Redacció Esport3Actualitzat

Vitor Roque ja té diagnòstic: segons el seu club, el davanter s'ha sotmès a proves que han revelat un esquinç al turmell dret patit en el partit contra l'Internacional.

Amb proves d'imatge i valoració per part del Servei Mèdic de l'Athletic Paranaense, s'ha detectat una lesió del lligament del turmell dret, rebrà un tractament conservador i no necessitarà intervenció quirúrgica.

 

El davanter blaugrana s'ha hagut de retirar entre llàgrimes del duel entre el seu equip i l'Internacional després de rebre una fortíssima entrada de Nico Hernández als set minuts de partit. L'entrada al turmell esquerre també li ha provocat un gir perillós del genoll que l'ha obligat a abandonar el camp en llitera i amb gestos clars de dolor.

La lesió del davanter arriba en un dels moments més dolços de la seva carrera. Ha fet 11 gols, ha marcat en tres partits consecutius i tenia molts números de ser convocat amb la selecció absoluta del Brasil els pròxims dies.

El més curiós del cas és que el jugador que el lesiona, Nicolás Hernández, és un jugador del seu mateix equip. Pertany a l'Athletico Paranense, que l'ha cedit a l'Internacional de Porto Alegre.

El Barça treballa per incorporar Roque durant el mercat d'hivern, tot i que les condicions econòmiques actuals ho fan molt difícil. Després de les incorporacions de Cancelo i Joao Félix, el club està lluny de complir les regles de fair play financer, de manera que avui el futbolista té més números d'acabar arribant durant el pròxim mercat d'estiu.

El partit ha acabat amb victòria de l'Athletico Paranense per 2 a 1, i Nico Hernández, responsable de l'entrada, ha vist la targeta groga.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut