Grimaldo
Álex Grimaldo, en la seva etapa com a jugador del Barça B
FUTBOL

Una de les joies perdudes del planter del Barça es desfà en elogis cap al Madrid

L'ex de la Masia s'estrena aquesta setmana amb la selecció espanyola

Redacció Esport3Actualitzat

Alejandro Grimaldo és un dels laterals en millor forma d'Europa i aquesta setmana està estrenant convocatòria amb la selecció espanyola. El valencià, actual futbolista del Bayer Leverkusen, ja està alimentant rumors per reforçar grans clubs. En una entrevista concedida a OK Diario des de la concentració de Las Rozas, l'exjugador de la Masia ha sorprès i s'ha deixat estimar pel Reial Madrid.

El Reial Madrid és un dels millors equips del món, si no el millor, i és un club on tothom vol anar, però de moment estic al Bayer Leverkusen. Fa tres mesos que soc aquí i tot va genial. S'ha de seguir treballant i en el futur es veurà què passa."

Grimaldo va marxar del Barça el 2016, buscant les oportunitats que l'entrenador del primer equip de llavors, Luis Enrique, no li concedia. Tot i haver obert les portes a tornar al club català en diverses ocasions, aquesta vegada s'ha mostrat receptiu de cara a fitxar pel màxim rival.

L'actual entrenador del lateral, Xabi Alonso, sona com a futurible per al club blanc i potser això té a veure amb aquesta sorprenent confessió.

Anar al contingut