Paula Badosa durant el seu debut a l'Open dels Estats Units
Paula Badosa durant el seu debut a l'Open dels Estats Units (EFE)
Tenis

Paula Badosa és l'única catalana que avança a l'Open dels Estats Units

La debutant Marina Bassols i Albert Ramos s'acomiaden en la primera ronda

Redacció Esport3Actualitzat

L'últim Grand Slam de la temporada ha donat el tret de sortida. Tres catalans han estat protagonistes en la primera ronda de l'Open dels Estats Units, dos al quadre femení i un altre al masculí. La bona notícia ha arribat de la mà de Paula Badosa, que ha deixat molt bones sensacions en el seu debut davant la tenista suïssa Viktorija Golubic.

La número 73 del món, de 31 anys, no ha pogut fer res contra la jugadora catalana, que s'ha mostrat molt forta des de l'inici. En un primer set impecable, Badosa ha fulminat la seva rival en menys de mitja hora de joc (0-6). A la segona mànega, la begurenca ha seguit amb el seu bon joc (3-6) i ha sentenciat el partit en una hora i nou minuts. 

Bassols cau en l'estrena

Per la seva part, Marina Bassols ha quedat eliminada, el dia del seu debut en el quadre principal d'un Grand Slam. Ha caigut contra la campiona de Wimbledon, la txeca Barbora Krejcíková, en dos sets (7-6 i 6-2), però oferint una molt bona imatge. El partit ha durat 1 hora i 33 minuts.

Marina Bassols. durant el seu debut al quadre principal de l'Open dels Estats Units
Marina Bassols. durant el seu debut al quadre principal de l'Open dels Estats Units (EFE)

Albert Ramos, eliminat

Al quadre masculí, Albert Ramos s'estrenava contra l'italià Matteo Berrettini, actual número 44 del món. En el primer set, Ramos ha plantat cara i ha obligat l'italià a guanyar en el tie-break de desempat. A partir d'aquí, el partit ha estat més desigual i el català ha caigut en dues hores i 21 minuts (6-7, 2-6 i 3-6).

Anar al contingut