Sánchez s'encara amb McKennie, davant la mirada de Montes
Sánchez s'encara amb McKennie, davant la mirada de Montes
futbol

Una brutal entrada del perico César Montes a Balogun encén la tangana de l'Estats Units-Mèxic

L'acció del Cachorro desencadena la batalla campal. El partit acaba amb quatre expulsats, un d'ells Dest

Redacció Esport3Actualitzat

Aquests dies també es disputen les semifinals de la Lliga de les Nacions de la Concacaf. Una ha enfrontat aquesta matinada de divendres els Estats Units i Mèxic a l'Allegiant Stadium de Las Vegas, un partit entre vells rivals que ha desembocat en un ball de bastons. Una entrada brutal del central de l'Espanyol César Montes al davanter de l'Stade de Reims Folarin Balogun ha provocat la batussa.

Arran de l'acció del Cachorro, els internacionals dels dos equips s'han embolicat en un tumult amb cops, empentes i estrebades. Com la del mexicà de l'Ajax, Jorge Sánchez, que ha estripat la samarreta al nord-americà Weston McKennie. L'àrbitre s'ho mirava impotent fins que les aigües s'han temperat. Ha resolt la situació amb dues vermelles directes, una per a l'ex de la Juventus i l'altra per al defensa blanc-i-blau, que va arribar a Cornellà-el Prat fa mig any per 8 milions i aquest estiu podria marxar per una xifra superior.

El terratrèmol del partit tindria noves rèpliques i, abans d'acabar, caurien dues expulsions més, una per cada conjunt. La dels locals, per cert, del culer Serginho Dest.

Anar al contingut