Onana durant el partit contra el Brentford
Onana durant el partit contra el Brentford
futbol

Una altra cantada: Onana no es treu de sobre la maledicció i apareix l'ombra de De Gea

Mentre el madrileny continua sense equip després de 12 anys al United, el camerunès encadena errades

Redacció Esport3Actualitzat

Què li passa a André Onana? Aquesta és ara una de les preguntes al futbol anglès mentre el camerunès encadena errades gruixudes a la porteria del Manchester United, on va arribar a l'estiu procedent de l'Inter. Aquest dissabte l'última cantada contra el Brentford, una mala estirada posant mans de mantega, ha estat a punt de costar punts als "red devils" i només un doble miracle de Scott McTominay ho ha impedit.

El sempre imprevisible Onana, capaç de deixar la selecció del seu país amb només 26 anys, està preocupat i ho ha tornat a verbalitzar amb una piulada.  

No entén com el seu rendiment a Old Trafford en aquest inici de temporada s'està traduint en unes estadístiques tan diferents de les registrades en els seus últims dos equips. El porter format a la Masia fins a l'edat de juvenil va marxar de l'Ajax amb una mitjana de 0,89 gols per partit en la mitja dotzena d'anys que va defensar la porteria neerlandesa. A Milà, on va ser finalista de la Champions, encara va millorar la dada: 0,87. Molt allunyat dels 1,75 gols per partit que encaixa al United.

Champions erràtica

La Lliga de Campions està sent un escenari especialment cruel per a ell. El seu equip compta els partits per derrotes i en tots dos casos els errors d'Onana han decantat els resultats. A Múnic va assumir en primera persona la responsabilitat de la derrota, però en la segona jornada, la desfeta a casa davant el Galatasaray també porta el seu segell. Sobretot perquè una passada seva equivocada va acabar a peus del rival Dries Mertens i va comportar l'expulsió directa de Casemiro, pilar dels anglesos. Capcot abandonava el camp:

La crisi d'Onana ha fet aparèixer l'ombra de David de Gea, guardià de les xarxes d'Old Trafford durant 12 anys i actualment sense equip.

Anar al contingut