Tres acusats per l'agressió brutal que va obligar a suspendre el derbi de Melbourne

Greus incidents en el partit entre el Melbourne City i el Melbourne Victory, de la Lliga australiana. El porter del City ha rebut l'impacte d'una galleda metàl·lica i ha marxat ensangonat
Redacció Actualitzat

Imatges impactants a la Lliga australiana de futbol. El derbi entre el Melbourne City i el Melbourne Victory ha acabat de forma precipitada per una invasió de camp i la brutal agressió al porter del City, Thomas Glover, que ha rebut l'impacte a la cara d'una galleda metàl·lica.

El desencadenant ha estat el llançament d'una bengala per part dels ultres del Melbourne Victory a l'àrea del City. El porter l'ha recollit i l'ha tirat de nou cap a la multitud, i així ha provocat la fúria dels aficionats, que han envaït el camp i han anat directament a buscar-lo. El futbolista ha hagut de sortir del terreny de joc atordit i ensangonat, ajudat pels seus companys, i el partit ha quedat suspès al cap de 21 minuts de joc, amb 1-0 favorable per al Melbourne City.

El porter del Melbourne City, Thomas Glover, després de rebre l'agressió d'un aficionat rival (Reuters)

Els aficionats tenien previst abandonar el camp al minut 20, com a protesta per l'anunci d'emportar-se les finals pel títol de Lliga a Sydney fins al 2025, però la tensió ha acabat esclatant de la pitjor manera possible. Un comportament als antípodes de l'esportivitat.

Tres acusats que s'han presentat a comissaria

Un cop ocorreguts els fets, la policia australiana va acusar de la invasió tres homes d'entre 18 i 23 anys. Tots tres s'han presentat voluntàriament davant les autoritats policials de Melbourne, segons ha indicat en un comunicat la Policia de l'Estat de Victòria.