L'aficionada anglesa en el moment del gol d'Anglaterra (Captura ITV SPORT)
FUTBOL

Una aficionada diu que està malalta i surt a la tele durant les semifinals de l'Eurocopa

Nina Farooqi va acabar acomiadada després d'anar d'amagat al partit entre Anglaterra i Dinamarca

Redacció Esport3Actualitzat

Dir a la feina que estàs malalt per poder fer alguna altra cosa pot ser una bona idea, excepte si després surts en televisió davant de milions d'espectadors. Una aficionada anglesa va ser acomiadada de la seva feina per sortir en televisió durant l'Anglaterra-Dinamarca a l'estadi de Wembley, després de dir-li al seu cap que no podia treballar perquè es trobava malament.

Nina Farooqi va trobar entrades per anar a Wembley a veure les semifinals de l'Eurocopa a última hora. Davant la situació va veure difícil que el seu cap li donés festa per anar al partit i va optar per dir que estava malalta. Un cop fora de la feina va agafar un tren i va recórrer els 317 quilòmetres que separen Leeds de Wembley.

Tot anava bé, fins que en el minut 39 de la primera part un gol en pròpia porta de Simon Kjaer va fer embogir la seguidora anglesa i va aparèixer en el videomarcador de Wembley i en el senyal de la televisió que retransmetia el partit. Per si el seu cap encara no ho havia vist, alguns amics de la seguidora van encarregar-se de penjar una foto del moment a les seves xarxes socials.

A les sis del matí, de tornada cap a Leeds, Nina Farooqi va rebre la notícia del seu acomiadament. "Em van dir que em van veure en el partit: vaig ser honesta i ho vaig acceptar", va explicar la seguidora de 37 anys al Daily Mail. "És cert que me'n penedeixo una mica, però també m'hauria penedit de no anar a un partit com aquell", va confessar l'anglesa.

ARXIVAT A:
Eurocopa2020
Anar al contingut