Rodrygo dona un cop al porter de Las Palmas
Reial Madrid

Un vídeo sobre l'expulsió perdonada a Rodrygo encén el CTA: "Claríssim, és vermella"

El CTA nega que Soto Grado digués a Nacho que el jugador del Reial Madrid Rodrygo es mereixia l'expulsió per una manotada

Redacció Esport3Actualitzat

La polèmica arbitral al voltant del Reial Madrid està servida. L'últim episodi fa referència a la manotada a la cara que Rodrygo va fer-li al porter del Las Palmas en el partit contra els canaris en què el VAR va indultar els d'Ancelotti. Segons un vídeo que ha publicat Dazn aquest dilluns, l'àrbitre Soto Grado va dir-li al túnel de vestidors a Nacho, capità del Madrid, que l'acció del brasiler contra Álvaro Valles es mereixia l'expulsió.

"Claríssim, és vermella", hauria dit l'àrbitre, que minuts abans va treure-li només groga al jugador blanc. "Però és que... com això és vermella?", respon Nacho. I Dani Carvajal s'afegeix a la indignació.
 


Els àrbitres ho desmenteixen

No ha agradat gens aquest vídeo a la RFEF. El CTA (Comitè Tècnic d'Àrbitres) s'ha afanyat a fer un comunicat en què desmenteix que a la conversa entre Soto Grado, Nacho i Carvajal es digui "Claríssim, és vermella". El que hauria dit Soto Grado, segons el CTA, és: "Si fos al revés, diries que és vermella claríssima."

El CTA lamenta "una nova maniobra amb l'única finalitat de posar l'estament arbitral a la diana i torna a instar a un exercici de reflexió a totes les parts actives del futbol".


En el vídeo de Dazn, no sembla, a priori, que hi hagi temps de verbalitzar una frase tan llarga. Sigui com sigui, a la segona part l'àrbitre tampoc va veure la segona groga a Rodrygo per un cos a cos que va acabar amb un defensa canari a terra. 

Rodrygo va poder continuar sent un incordi per a la defensa 'pío-pío'
Rodrygo va poder continuar sent un incordi per a la defensa "pío-pío" (EFE)
Anar al contingut