La tensió a la pista es va acabar traslladant a la graderia del pavelló municipal de Móra la Nova
La tensió a la pista es va acabar traslladant a la graderia del pavelló municipal de Móra la Nova
futbol sala

Un partit de futbol sala a Móra la Nova acaba amb denúncies als Mossos i l'assistència del SEM

El JE Móra la Nova-Tortosa Futbol Sala, del grup 6B de Primera Catalana, va acabar amb una baralla que va implicar jugadors i aficions

Redacció Esport3Actualitzat

Nou episodi de violència al futbol català, ocorregut en aquest cas al pavelló municipal de Móra la Nova. El partit entre l'equip local i últim classificat del grup 6B de Primera Catalana, JE Móra la Nova, i el segon de la taula, el Tortosa Futbol Sala, va acabar amb una baralla que va enfrontar jugadors i aficions.

La tensió generada a la pista després de l'empat dels visitants al minut final de l'enfrontament s'hauria acabat traslladant a la graderia. Els incidents, donats a conèixer a la xarxa X pel perfil @FutbolCatalunya, van requerir la presència dels Mossos d'Esquadra, que segons el mitjà ebredigital.cat han rebut dues denúncies arran dels fets. Al poliesportiu la policia ja havia identificat els implicats en la trifulga, al mateix temps que efectius del SEM van atendre algunes persones amb ferides lleus.

La versió dels fets del JE Móra la Nova

L'endemà de la baralla, un dels dos equips ha emès un comunicat oferint la seva versió dels fets. Ha estat el conjunt local, el de la Ribera d'Ebre, qui ha lamentat els incidents i ha assenyalat com a desencadenant la provocació d'un jugador tortosí. Segons la nota publicada a Instagram, aquest jugador "va venir a celebrar el gol cap a la banqueta del Móra, i es va encarar amb un jugador del nostre equip, el qual li va recriminar la falta de respecte".

La nota conclou amb la intenció del club de fer arribar la gravació a la Federació Catalana d'un partit que va quedar suspès a un minut del final i amb 6-6 al marcador.

 

Anar al contingut