MotoGP

Desena victòria consecutiva de Marc Márquez a Sachsenring

Marc Márquez segueix fent història i uns números estratosfèrics per reafirmar que a dia d'avui és invencible. Aquest diumenge ha tornat a guanyar al Gran Premi d'Alemanya, la desena victòria consecutiva a la pista de Sachsenring. Viñales i Crutchlow l'han acompanyat al podi

Eva FríasActualitzat

Deu de deu des del 2010. Marc Márquez ha reafirmat el seu idil·li amb el circuit de Sachsenring en guanyar per desena vegada consecutiva en aquesta pista. Ho ha tornat a fer de forma aclaparadora, creuant la meta a més de 4 segons de Maverick Viñales, que ha tornat a pujar al podi amb la seva Yamaha M1. El britànic Cal Crutchlow ha completat el podi, després de veure's beneficiat per la caiguda d'Àlex Rins, quan rodava segon.

Ja són 10 anys consecutius els que Márquez guanya almenys 5 curses per temporada. Un nivell estratosfèric que confirma que, de moment, no té rival. El pilot de Repsol Honda no ha completat una gran sortida i quan semblava que Fabio Quartararo es col·locava primer, Márquez ha reaccionat ràpidament i s'ha fet amb el lideratge de la cursa fins el final. De principi a fi. Invencible. De fet, el francès ha anat a terra pocs instants després i s'ha quedat sense opcions. I això que sortia des de la primera línia de la graella, per quarta vegada consecutiva.

Amb aquest resultat, Márquez surt d'Alemanya amb un avantatge de 58 punts per sobre d'Andrea Dovizioso, que amb una cinquena posició s'allunya cada cop més del líder. Les Ducati han tornat a protagonitzar la seva lluita particular amb nombrosos avançaments i ha estat Danilo Petrucci qui ha guanyat la partida. Ara mateix, es troba tercer a 8 punts de Dovizioso, 7 de Rins, que ha perdut una plaça al campionat després de la caiguda.

El Campionat del Món de MotoGP se'n va de vacanses i no tornarà fins al 2, 3 i 4 d'agost al Gran Premi de la República Txeca.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut