Gumbau, durant el partit contra el Barça (EFE)
Gumbau, durant el partit contra el Barça (EFE)
futbol

Un jugador del Granada desvela l'avís dels àrbitres: "Jo també estaria cabrejat"

El català Gerard Gumbau hi ha dit la seva sobre el polèmic gol anul·lat a Joao Félix en el minut 93 i ha explicat una directriu arbitral clau per entendre la decisió

Redacció Esport3Actualitzat

El gol anul·lat a Joao Félix que va evitar la remuntada del Barça al camp del Granada continua portant cua. Un dels jugadors del Granada que va disputar el partit, el català Gerard Gumbau, ha dit la seva en el canal de Twitch Jijantes sobre la decisió arbitral. El migcampista de l'equip andalús creu que el gol està ben anul·lat, però accepta que és molt discutible i revela una directriu dels àrbitres clau per entendre la decisió.

El jugador del Granada creu que el gol està ben anul·lat, però accepta que la decisió és polèmica. "És molt dubtosa. Si m'anul·len a mi aquest gol també em cabrejaria. Està ben anul·lat? Per mi, sí", ha explicat Gumbau.

També ha explicat que la clau de tot és que l'acció de Ferran d'anar a rematar la pilota pot despistar la defensa. "Jo veig l'acció i crec que la pilota passa molt lluny de Ferran, però crec que ell fa per disputar-la. Això ens condiciona perquè esperem veure si remata o no, i el porter potser surt més o surt menys...", ha argumentat el migcampista català.

L'avís dels àrbitres al principi de la temporada

Gerard Gumbau ha revelat una directriu que els van explicar els àrbitres al principi de temporada i que és clau per entendre la decisió. "Els àrbitres ens van dir a principi de temporada que si s'interferia i es feia l'acció d'anar a disputar la pilota, per molt que es tinguin dubtes, es xiularia", ha explicat el futbolista.

Anar al contingut