Jorge Martín ha liderat la cursa a l'esprint de principi a fi
Jorge Martín ha liderat la cursa a l'esprint de principi a fi (EFE)
MotoGP

Un Jorge Martín imperial guanya l'esprint a Misano amb Márquez cinquè

El pilot de Pramac Racing ha liderat la cursa de principi a fi i es distancia una mica més a la general del Mundial

Redacció Esport3Actualitzat

La sortida del Gran Premi de San Marino ha estat determinant a la cursa esprint. Jorge Martín ha assaltat el liderat des de la quarta posició, sorprenent els seus rivals per l'exterior. El madrileny ha imposat un ritme demolidor que només han pogut seguir Pecco Bagnaia i Franco Morbidelli. Al darrere, Marc Márquez intentava remuntar des de la novena posició. El de Cervera, però, s'ha trobat un Bezzecchi que l'ha frenat als primers revolts.


A mesura que avançava la cursa, els tres capdavanters agafaven distància respecte a un grup perseguidor amb Bastianini, Acosta, Binder i Miller. Enganxat a l'australià, hi havia un Márquez que ha anat superant un per un els seus rivals. El de Cervera ha deixat per al final el seu millor avançament, en aquest cas, a Pedro Acosta, per acabar en cinquena posició.


Al davant no hi ha hagut canvis, tot i un final emocionant amb la lluita entre italians per l'últim esgraó del podi. Bastianini ha intentat a la desesperada superar Morbidelli, però el de la Ducati oficial s'ha passat de frenada i el podi ha estat per al de Pramac Racing.

Amb la victòria, Jorge Martín agafa una mica més d'avantatge a la general del Mundial de MotoGP. El madrileny té ara 26 punts de diferència sobre Pecco Bagnaia, que ha conservat la segona posició a l'esprint malgrat la caiguda de rendiment a les últimes voltes.


Resultat del Gran Premi de San Marino

ARXIVAT A:
Marc Màrquez
Anar al contingut