Cubarsí, Lamine i Bernal, junts en un onze titular anys després

Un joc de nens: després de guanyar a Mestalla, partida de futbolí

El Barça va alinear de sortida cinc jugadors de menys de 21 anys per imposar-se al València
Redacció Esport3 Actualitzat

La presentació oficial del Barça de Flick va tenir similituds amb el de Xavi, almenys en una cosa: sigui per necessitat o per convenciment --o una mica per les dues coses-- al tècnic alemany no li va tremolar el pols a l'hora de confiar en els joves en el seu primer partit oficial. I els cadells no es van arronsar. Amb un sol partit oficial al càrrec del primer equip, el nou inquilí de la banqueta blaugrana ja ha fet debutar tres jugadors: Marc Bernal, Gerard Martín i Pau Víctor. 

Flick va alinear de sortida tres jugadors de 17 anys (Lamine Yamal, Pau Cubarsí i Marc Bernal). La generació del 2007 ja s'està mirant al mirall d'altres lleves que han estat històriques a Can Barça, com la del 1987 (Messi, Cesc, Piqué) o la del 2001-2002 (Ansu, Eric Garcia, Nico González, Take, Tenas). A les xarxes s'ha recuperat una foto de quan Lamine, Cubarsí i Bernal jugaven a les categories inferiors i feien cara de nens, però la imatge és de fa només 3 anys. 

 

A l'onze inicial també hi havia dos jugadors de 20 anys (Alejandro Balde i Marc Casadó) i en el transcurs del partit altres joves es van unir a la festa: Pedri (21), Gerard Martín (22), Pau Víctor (22) i Eric Garcia (23) van sortir amb el partit iniciat per fer la seva aportació en positiu.

Al final del partit, però, alguns no semblaven tenir-ne prou: una imatge penjada a les xarxes mostra Marc Casadó, Lamine Yamal, Pedri i Héctor Fort jugant al futbolí a l'arribada de l'expedició blaugrana a Barcelona. 

 

Mira el resum del València-Barça (1-2)

 

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut