Joselu ha marcat el segon gol (Reuters)

Un gol de Joselu contra Itàlia en el 88' envia Espanya a la final de la Nations League (2-1)

L'encara davanter de l'Espanyol ha premiat el bon segon temps dels de Luis de la Fuente
Redacció Esport3 Actualitzat
  • La selecció espanyola s'ha avançat en el minut 3. Bona pressió a Bonucci per part de Morata i Yeremi Pino, que no ha perdonat.
  • Els de Mancini han empatat en el minuts 11. Le Normand ha fet penal amb una mà i Ciro Immobile ha enganyat Unai Simón.
  • Espanya ha tingut ocasions molt clares al segon temps, però Merino, Morata i Rodri no han estat encertats davant Donnarumma. Unai també ha estat providencial davant Frattesi.
  • Ansu ha entrat en el 75, però el desllorigador ha estat Joselu, que ha entrat en el 84 i en el 88 ha desviat un xut de Rodri. Ha estat el seu tercer gol en tres partits com a internacional.
  • Espanya jugarà la final diumenge, contra Croàcia.