Aitana Bonmatí celebrant un gol decisiu (FCBarcelona)

Un gol d'Aitana dona una victòria mínima al Barça a Sevilla (0-1) per continuar líders

La Pilota d'Or ha decantat la balança al minut 69, després de tres xuts als pals i moltes ocasions perdonades
Redacció Esport3 Actualitzat

El Barça continua comandant la classificació de la Lliga femenina després de sumar la tercera victòria en tres partits: 9 punts de 9 possibles. Això sí, el Sevilla se'ls ha ennuegat, a les blaugranes, a la primera part. Les andaluses han plantat cara i han aguantat el 0 a 0 fins al descans tot i les bones ocasions de Pajor i Pina, amb xut al travesser inclòs d'Ona Batlle.

Tot just començar la segona part, Pina ha tornat a estavellar novament una pilota al travesser. La portera sevillista Esther Sullastres s'ha convertit en un malson per l'equip de Pere Romeu, fins i tot aturant pilotes amb ajut dels pals. Aitana Bonmatí ha trencat el forrellat i ha aconseguit marcar al minut 69 després de la insistència culer (0-1). Lucía Moral gairebé empata al minut 85 en un xut des de molt lluny que ha sortit fregant el travesser amb Cata Coll superada. Graham Hansen i Aitana tampoc han sabut sentenciar el matx en els darrers minuts.