Joan Laporta i Leo Messi en el lliurament del títol de la Copa del Rei 2021

Un exmembre de la comissió de l'Espai Barça: "Si Laporta és president, Messi no tornarà"

Jaume Llopis s'ha mostrat en contra del president del Barça en una entrevista a Ràdio Marca
Redacció Esport3 Actualitzat

El futur de Leo Messi és una de les grans incògnites del futbol mundial. L'argentí encara no ha renovat amb el PSG i els rumors d'un possible retorn al FC Barcelona cada vegada agafen més força. Tant Joan Laporta com Xavi Hernández es mostren favorables a l'arribada de Messi, i les dues parts estan en contacte.

Per al president del FC Barcelona el fitxatge de Leo Messi és més que un desig i el club farà tot el possible perquè l'argentí es torni a posar la samarreta blaugrana. La principal dificultat de l'operació és l'aspecte econòmic. I és que les ofertes del PSG, Inter de Miami o l'Aràbia Saudita són molt més altes que les del Barça.

Tot i això, hi ha qui creu que l'economia no és el pitjor perquè Leo Messi pugui tornar al Barça. Es tracta de l'exmembre de la comissió de l'Espai Barça  Jaume Llopis, que s'ha mostrat contrari a Joan Laporta en una entrevista a Ràdio Marca. Llopis va trencar la relació amb Laporta l'any 2021, després de sentir-se traït per la sortida de Leo Messi.

Llopis sí que s'ha mostrat preocupat per l'economia del club, aspecte pel qual ha tornat a carregar contra Joan Laporta. L'exdirectiu ha assegurat que la situació "serà irreversible la temporada 2025/26, quan hi haurà un deute de 3.000 milions d'euros". A més, Llopis també ha criticat la gestió esportiva del president del Barça.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut