Nikola Mirotic amb la samarreta del Barça en una imatge d'arxiu
Nikola Mirotic amb la samarreta del Barça en una imatge d'arxiu (EFE)
Bàsquet

Un Mirotic dolgut confirma la seva sortida: "No m'han plantejat cap rebaixa"

El jugador montenegrí es queixa del tracte del club, en una entrevista a Mundo Deportivo, i el Barça l'acusa de mentir

Redacció Esport3Actualitzat

Un Nikola Mirotic indignat amb el Barça ha confirmat en una entrevista a Mundo Deportivo la informació avançada aquest dijous per Esport3, la seva sortida del club a final de temporada. El montenegrí ha explicat que la comunicació li va arribar fa tres setmanes, sense que ell tingués l'oportunitat de poder-ho negociar.

Mirotic s'ha queixat del tracte rebut per part del Barça i ha negat que li hagin demanat una rebaixa de sou.

"M'hauria agradat que m'ho haguessin comunicat d'una altra manera, en un altre moment, amb altra gent, potser de més amunt. El meu agent ja s'ha assegut amb ells i ha preguntat. Si és un tema econòmic, parlem, tornem a seure i a veure si podem fer alguna cosa al respecte."

"En cap moment el club ha parlat amb mi d'una possible rebaixa. Ni aquesta temporada ni en l'anterior. Portem dos anys sense parlar-ne. No s'ha posat mai damunt la taula. I és una cosa que jo he pensat que podia passar aquest estiu."

El jugador montenegrí s'ha mostrat absolutament disposat a fer un esforç econòmic per quedar-se al Barça, Segons ell, si l'hi haguessin demanat, "ho hauria fet segur".

"Ja vaig ajudar el club una vegada. Per què no fer-ho? Per què no seure i escoltar? Per què no veure com ens podem ajudar? Jo soc molt feliç a Barcelona i la meva família també. On puc estar millor? Però no ha estat possible perquè les decisions han estat molt clares. I les explicacions al final és que el club vol anar per una altra banda."

Tot i això, deixa clar que ja és impossible, perquè no l'hi han permès. Segons ell, només ha pogut acatar la decisió.

El Barça contradiu Mirotic

El club blaugrana ja ha reaccionat a les paraules del jugador montenegrí i ha desmentit que no hagin parlat amb ell per tractar una rebaixa salarial. Segons la seva versió, però, la resposta sempre ha estat negativa.

Des del Barça lamenten que la notícia hagi sortit el dia abans de l'inici de la final contra el Reial Madrid i en culpen l'agent i el seu entorn.

El club també assegura que la secció de bàsquet no pot quedar al marge dels esforços econòmics de tots els equips.

Anar al contingut