Gilgeous-Alexander rodejat de defensors espanyols en una acció de l'últim partit de la primera fase dels Jocs Olímpics de París
Shai Gilgeous-Alexander ha liderat el Canadà, amb 20 punts (Europa Press)
Jocs Olímpics

La selecció espanyola de bàsquet cau a la primera fase contra el Canadà de Jordi Fernández

El Canadà, comandat per un entrenador català, elimina els de Scariolo i passa com a primera de grup

Redacció Esport3Actualitzat

El blaugrana Darío Brizuela, amb 17 punts, ho ha intentat fins al final, però ha estat insuficient per al combinat que dirigeix Sergio Scariolo. A la selecció espanyola només li valia la victòria per seguir a la competició, però no ha pogut derrotar el Canadà de Jordi Fernández.

La selecció nord-americana, liderada per l'NBA Gilgeous-Alexander -autor de 20 punts-, ha guanyat per 88 a 85 i queda primera de grup. Espanya només ha aconseguit una victòria, mateix balanç que Grècia i Austràlia, però queden eliminats pel basket-average. El triple empat final amb els grecs i els australians els ha acabat perjudicant i els envia de tornada cap a casa.

L'últim ball de Rudy Fernández

El d'aquest divendres a Lille, davant del Canadà ha estat l'últim partit com a professional de Rudy Fernández. Capità de la selecció espanyola, de la qual també s'acomiada com a jugador més premiat, s'ha convertit en una de les grans figures de la història de l'esport a Espanya.

Guanyador de tot el que es pot guanyar amb el Reial Madrid i amb la selecció espanyola, l'aler mallorquí, format a la Penya, ha marcat una fita olímpica a París 2024. Un torneig en què, després d'haver ampliat a 266 el rècord històric d'internacionalitats amb la 'Família', ha aconseguit convertir-se en el primer jugador a disputar sis Jocs Olímpics.

 

ARXIVAT A:
Jocs Olímpics
Anar al contingut