Un Barça amb moltes rotacions s'enfronta amb el Celta amb el cap a Liverpool

L'equip blaugrana ja és campió, i Valverde no es vol arriscar, a només tres dies de la tornada de semifinals de la Champions contra el Liverpool: només tres dels titulars de dimecres al Camp Nou (Lenglet, Vidal i Coutinho) han entrat en una llista on hi ha quatre joves del filial
Actualitzat

El FC Barcelona afrontarà el partit contra el Celta gairebé sense titulars, que tindran descans amb vista al partit de dimarts a Liverpool, on buscaran classificar-se per a la final de la Lliga de Campions.

Després de la pallissa física del partit d'anada contra el Liverpool dimecres al Camp Nou (3-0) i, sobretot, havent-se proclamat ja campions de Lliga el cap de setmana passat, els tres partits del campionat que li queden a l'equip d'Ernesto Valverde pesen com un inconvenient.

Amb desafiaments a l'agenda com la tornada contra el Liverpool i la final de la Copa del Rei davant el València el 25 de maig, just el cap de setmana següent al final de la Lliga, el Barcelona recorrerà a la banqueta per tirar endavant els tres partits que li queden en la competició (Celta, Getafe i Eibar).

El tècnic blaugrana només ha convocat tres jugadors que van ser titulars al partit contra el Liverpool: Coutinho, Arturo Vidal i Lenglet. Del Barça B estan convocats a Balaídos Iñaki Peña, Wague, Collado i Riqui Puig.

Un necessitat Celta buscarà aquest dissabte aprofitar les rotacions que farà Ernesto Valverde al Barcelona per sumar un triomf vital en la seva carrera per la permanència.

Guanyar al campió de Lliga permetria al conjunt celeste mantenir, o fins i tot augmentar, la seva renda sobre els seus principals rivals a falta de dues jornades per al final del curs, a més d'una injecció de moral abans de visitar San Mamés, on l'esperarà un Athlètic que té a tir la seva classificació per a Europa.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut