Valverde i Klopp tenen els seus equips a punt per a la semifinal de la Champions (Reuters)
Lliga de Campions

Un Barça amb la lliga a la butxaca s'enfrontarà amb un Liverpool que encara es juga la Premier

El Barça centra tots els esforços a classificar-se per a la final de la Lliga de Campions contra un Liverpool que no perd des del 7 de gener i que ha guanyat els últims 10 partits oficials

Francesc LatorreActualitzat

Amb la Lliga ara ja sí a la butxaca i classificats per a la final de la Copa, el Barça se centra en el següent objectiu. I aquest no és cap altre que plantar-se a la final de la Champions. Dimecres, primer assalt al Camp Nou contra el Liverpool, en l'anada de les semifinals. I ho fan amb la moral pels núvols i amb la tranquil·litat de la feina feta, després d'haver conquerit la vuitena lliga en les últimes onze temporades. El Liverpool, per contra, afronta les semifinals, immers en plena lluita per la Premier amb el Manchester City.

"Volem preparar ara mateix bé el partit contra el Liverpool. Ja sabem que serà bastant complicat perquè tenen un equip del millor nivell del món".

No feia ni una hora que Messi havia aixecat al cel del Camp Nou el trofeu de la Lliga que, al vestidor, alguns dels seus companys, com Ivan Rakitic, ja parlaven de la importància del partit de dimecres. El gran objectiu de Valverde i els seus era poder aparcar la Lliga abans del primer enfrontament amb els anglesos. Missió complerta: a l'entrenament d'aquest dilluns al matí, i també en el de dimarts, mentalitat i focus només a la Lliga de Campions, només en el Liverpool.

Valverde és dels que pensa que, amb l'alegria dels títols, les cames pesen menys, però, en tot cas, les rotacions que ha fet en les últimes jornades fan que l'equip arribi a les semifinals amb un bon to físic, aspecte primordial en els partits amb qualsevol equip britànic. Sense anar més lluny, Messi no ha estat titular en cap dels últims dos compromisos de Lliga.

El Liverpool no pot dir ben bé el mateix. A la Premier, continuen immersos en el seu frec a frec amb el City. Els de Guardiola tenen un punt més quan falten dos partits i això obliga l'equip de Jürgen Klopp a no fallar. Això sí, el Liverpool es planta al Camp Nou en una ratxa espectacular de resultats: ha guanyat els 10 últims partits oficials que ha disputat i no perd des del dia 7 de gener. Anfield és un escenari temible, però el Camp Nou, amb mosaic inclòs, estarà a punt per continuar pintant alegries blaugrana, ara a Europa.

Anar al contingut