Una convocatòria blaugrana que dona per un equip Sub-21

Un Baby Barça de rècord vol assaltar La Ceràmica

El Barça defensa aquesta nit a Vila-real la seva condició d'invicte en la Lliga i degut a les moltes baixes que té l'equip, Flick ha hagut de triar una convocatòria molt jove
Redacció Esport3 Actualitzat

La mitjana d'edat de la plantilla del Barça per a la temporada 2024/25 ha quedat fixada en 23,4 anys: l'equip més jove de LaLiga.

Però la mitjana d'edat dels futbolistes que han viatjat a Vila-real encara redueix més aquesta xifra: 22 anys. Hansi Flick, condicionat per les baixes a l'hora de confeccionar la convocatòria, ha triat 9 jugadors que no passen dels 20 anys. 9 dels 22 futbolistes que tindrà disponibles a la Ceràmica per intentar mantenir l'avantatge de 4 punts al capdavant de la classificació.

La llista de futbolistes de Flick podria formar un equip sub-21, ja que hi ha 13 futbolistes que no sobrepassen aquesta edat.

21 anys tenen Pedri, Ansu Fati, Pablo Torre i Marc Casadó... Alejandro Balde i Ander Astralaga en tenen 20... Sergi Domínguez n'ha fet 19 i Héctor Fort acaba de fer els 18. Hi ha 3 convocats de 17 anys: Pau Cubarsí, Lamine Yamal i Andrés Cuenca... i amb 16 hi ha els cosins Guille i Toni Fernández.

Una dada més: Lewandowski dobla l'edat de 6 d'aquests futbolistes.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut