Hansi Flick, en un entrenament del Barça d'aquesta setmana (FCBarcelona)
Barça

Un altre contratemps per a Flick

Aleix Garrido, un dels joves que havien de fer la pretemporada amb el primer equip, haurà de tornar a passar pel quiròfan

Redacció Esport3Actualitzat

Hansi Flick s'ha posat mans a l'obra aquesta setmana, tot i no poder comptar, per uns motius o uns altres, amb una gran part dels jugadors que configuraran la plantilla del primer equip del Barça. Els homes que s'han posat a les ordres del tècnic alemany per començar són majoritàriament del Barça B o del juvenil.

Un dels jugadors que no s'ha exercitat amb Flick és Aleix Garrido, que no acaba de fer net d'una lesió al peu esquerre. Operat al febrer d'una fractura al cinquè metatarsià, va recaure durant el play-off d'ascens. Aquest divendres ha estat intervingut de nou. 

 

No s'ha especificat un temps de baixa aproximat per al migcampista de Ripoll, però aquesta recaiguda arriba en el pitjor moment possible, just quan podia mostrar el seu talent de forma directa al nou entrenador del Barça. 

La de Garrido no és la primera lesió d'un jugador blaugrana aquests dies, tot i que les dues anteriors tenen més pes: Pedri es va lesionar jugant l'Eurocopa amb la selecció espanyola i Ronald Araujo es va "trencar" a la Copa Amèrica amb la uruguaiana. 

ARXIVAT A:
Hansi Flick
Anar al contingut