Wu Lei celebra el seu gol davant el Celta (EFE)
Espanyol

Última oportunitat de l'Espanyol davant el Betis per assolir una plaça europea

L'Espanyol tanca aquest vespre la jornada 35 de Lliga al camp del Betis. Mentre tinguin possibilitats matemàtiques, els de Rubi continuaran lluitant per Europa. La setena plaça, que hi donaria accés, és a set punts

Actualitzat

L'Espanyol, amb dotze punts encara en joc, viatja a Sevilla per esgotar les opcions d'ocupar un dels llocs europeus a la taula classificatòria. Els de Rubi s'enfronten a un Betis empatat a punts (43) i amb les mateixes opcions matemàtiques d'aconseguir, almenys, la setena plaça.

L'Espanyol afronta el partit com una autèntica final, ja que és l'última oportunitat de seguir lluitant per aconseguir aquesta fita europea. El quadre blanc-i-blau arriba a Sevilla després d'empatar amb el Celta a l'RCDE Stadium. Malgrat la seva millora en els resultats i el joc, ja que no ha perdut en els seus últims cinc compromisos de Lliga, l'Espanyol ha de fer un pas endavant en la faceta ofensiva per sumar de tres en tres.

El vestidor blanc-i-blau no es fia del mal moment del Betis. El quadre andalús encadena tres derrotes i el seu tècnic, Quique Setién, està molt qüestionat. En qualsevol cas, els catalans destaquen la qualitat del rival i, a més, assumeixen que l'amfitrió voldrà canviar com més aviat millor la dinàmica.

El balanç entre tots dos conjunts al Benito Villamarín en les cinc últimes temporades és de tres victòries per al Betis i dues per a l'Espanyol. En el curs 2017-18, els sevillans van superar els periquitos per un contundent 3-0. En el partit d'anada a l'RCDE Stadium de la 2018-19, els andalusos també van guanyar (1-3).

Naldo, fora de la convocatòria

El central de l'Espanyol Naldo Gomes no ha entrat a la llista de convocats per al partit de dilluns contra el Betis, al Benito Villamarín. El defensa brasiler té una lesió de grau 1 a la musculatura isquiotibial de la cama esquerra. El migcampista Esteban Granero és baixa per acumulació de targetes grogues i Alfa Semedo i el del planter Lluís López són les altes.

La convocatòria la formen Roberto, Diego López, Duarte, Dídac Javi López, Hermoso, Lluís, Pedrosa, Alfa Semedo, Víctor Sánchez, Darder, Melendo, Álex López, Marc Roca, Borja Iglesias, Sergio García, Ferreyra, Puado i Wu Lei.

Anar al contingut