Futbol

Tu a París i jo a Londres: la felicitació més especial de Pep Guardiola

L'entrenador català s'ha assabentat de la victòria del waterpolo femení als Jocs en plena celebració pel títol de la Community Shield

Redacció Esport3Actualitzat

El Manchester City de Pep Guardiola ha tornat a conquistar la Supercopa anglesa, la Community Shield. Els "citizens" han tingut com a rival els seus veïns de Manchester. Precisament, ha estat el United qui s'ha avançat al marcador, amb un gol al 82' de Garnacho. La diana semblava decisiva, però Bernardo Silva ha empatat al 89' i la final s'ha decidit als penals a favor del City.

Durant la celebració pel títol, un més al palmarès del tècnic de Santpedor, Pep Guardiola ha rebut la notícia d'una altra gran victòria per a l'esport català. En aquest cas, Manel Estiarte ha estat l'encarregat d'explicar-li que l'equip de waterpolo femení espanyol, entrenat per l'excompany i amic d'Estiarte Miki Oca, ha aconseguit l'or olímpic.

A més, el cos tècnic del combinat femení de waterpolo compta amb la presència d'Albert Estiarte, germà de Manel Estiarte, que s'encarrega dels serveis mèdics.

Pep Guardiola, aficionat del waterpolo, ha volgut felicitar tot l'equip que ha aconseguit aquesta fita història. Un equip que compta amb la presència d'onze jugadores catalanes de tretze que conformen la convocatòria.

Aquesta és la primera medalla d'or per a l'equip femení i la primera per al waterpolo espanyol des de l'aconseguida als Jocs d'Atlanta 1996, precisament amb Manel Estiarte i Miki Oca com a companys d'equip. Quatre anys abans, a Barcelona 1992, Pep Guardiola es va penjar l'or olímpic amb la històrica final disputada al Camp Nou.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut