Joan Laporta i Leo Messi a l'entrega de la Copa del Rei 2021

Tres requisits per a la tornada de Leo Messi al Barça, ben encarats

L'operació retorn del crac argentí exigeix al club precisió quirúrgica en el context econòmic actual
Redacció Esport3 Actualitzat

La periodista Vero Brunati actualitzava diumenge l'estat del possible retorn de Leo Messi al Barça i destacava que el crac ja coneix les condicions que li ofereix el club. Segons l'argentina, el contracte ja estaria redactat però Messi, que té clara la intenció de no renovar amb el PSG, no el signarà fins que no es compleixin la resta de requisits. Alguns d'ells, però, com la participació a la propera Champions, un cop esvaïts els fantasmes del cas Negreira, semblen ben encarats.

L'operació retorn del set vegades Pilota d'Or exigeix a l'entitat blaugrana una precisió quirúrgica en el delicat context econòmic actual. En primer lloc, el Barça haurà d'implementar el pla de viabilitat per retallar 200 milions en despeses que va presentar a LaLiga. El pla rebrà el vistiplau de la patronal i, tot seguit, la direcció esportiva encapçalada per Mateu Alemany podrà activar els passos que tenen dissenyats. Entre els més feixucs, vendre alguna peça important del vestidor, certificar la renovació a la baixa de Busquets o mirar de convèncer Jordi Alba d'una rebaixa salarial en el seu últim any.  

Alemany comunica una sortida

Mentrestant, l'executiu mallorquí no s'està de braços plegats. Gerard Romero va explicar al "Gol a gol" de dissabte que la setmana passada ja va comunicar als agents d'un futbolista de la primera plantilla que s'ha de buscar una sortida, i es va comprometre a ampliar la informació al programa de dimarts. Si hi ha vendes, Messi podrà ser inscrit. La intenció, apunta Brunati, és signar per 2 anys perquè l'astre pugui inaugurar el nou Camp Nou després de l'exili a Montjuïc.

NOTÍCIES RELACIONADES
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut