Pedri, el jugador amb un valor de mercat més alt de la plantilla culer
Pedri, el jugador amb un valor de mercat més alt de la plantilla culer
Barça

Tres jugadors del Barça entre els 10 amb un valor de mercat més alt

Un futbolista del Madrid es posa entremig de Mbappé i Haaland al podi del rànquing

Redacció Esport3Actualitzat

Els cracs del futbol han acabat la temporada i és l'hora de posar les notes. Als entrenadors els interessen les estadístiques que avaluen el seu rendiment mentre que a les plantes nobles es fixen, sobretot, en el seu valor de mercat. L'última publicació de l'observatori futbolístic CIES ha establert el rànquing dels 100 jugadors més valuosos del moment, en què destaca la presència de tres futbolistes del FC Barcelona al top 10.

Pedri és el 4t de la llista amb 135 milions d'euros, Frenkie de Jong el 7è amb 112,5 --malgrat que el Barça es planteja vendre'l aquest estiu per 70-80 milions--, i Ferran Torres tanca les deu primeres posicions, amb 109,5. Malgrat el desencert de cara a porteria, el valencià s'ha revaloritzat en el mig curs que porta a Barcelona. El desembre va deixar el Manchester City per menys de la meitat d'aquesta quantitat, 55 milions més variables.

El podi de la classificació l'ocupen Kylian Mbappé (206M) que acaba de renovar pel PSG, seguit de l'autor del gol decisiu en l'última final de Champions, el madridista Vinícius Júnior (185 M), a qui situen al davant del nou davanter de Pep Guardiola, el noruec Erling Haaland (153 M).

Com a curiositats, el central portuguès Rúben Dias és el central de més valor de la llista (9è amb 110 M) --Ronald Araujo és 22è amb 89 M--, el seu company Kevin de Bruyne és el jugador més vell amb 30 anys (76è amb 57 M), mentre que el més jove és el pendent de renovar com a blaugrana Gavi, amb 17 anys (73è amb 58 M). La Premier League domina el rànquing amb 41 dels 100 primers representants.

 

Anar al contingut