Un dels espontanis corrent
Un dels espontanis corrent per la gespa de Wembley (Reuters)
Champions League

Vergonyosa seguretat a Wembley: tres espontanis i multitud de bengales

Els "streakers" duien alguna inscripció a la samarreta, però sense banderes ni aparentment cap acció reivindicativa

Redacció Esport3Actualitzat

No havia passat ni un sol minut des de l'inici del partit que han començat a saltar espontanis al terreny de joc. Com és habitual, la realització que dona el senyal televisiu, quan s'ha adonat de la presència del primer saltador, ha evitat mostrar-ne imatges i ha enfocat jugadors i el públic. Però la narració televisiva sí que ha explicat que després del primer n'hi havia "un altre" i després "encara un altre més".

Les agències de fotografies també ens han mostrat dos d'aquests espontanis, igual que alguns aficionats que han fet fotografies des del mateix estadi de Wembley. Els "streakers" duien alguna inscripció a la samarreta, però sense banderes ni aparentment cap acció reivindicativa; fins i tot un ha aconseguit fer-se una selfie amb Vinícius. Tots tres han estat detinguts.
 

Un dels espontanis que ha estat detingut (Reuters)


Les bengales també han fet patir per la seguretat a l'estadi

La federació anglesa ha destinat 5 milions de lliures (uns 6 milions d'euros) a millorar la seguretat de l'estadi, després dels incidents de la final de l'Eurocopa 2020, en què dues mil persones van irrompre il·legalment a les grades de l'estadi.

Tot i això, a més dels tres detinguts, després del descans, aficionats alemanys han encès desenes de bengales a la zona del Borussia Dortmund, un fet il·legal. 

La fumarada que han causat ha afectat la visibilitat per televisió fins i tot del partit. Les imatges han estat esfereïdores.

Les bengales han omplert un dels gols
Les bengales han omplert un dels gols (Reuters)
 
Courtois es mira la porteria contrària
Courtois es mira la porteria contrària (Reuters)
Anar al contingut