Ferran i Topuria, fotografiats en una trobada recent
Ferran i Topuria, fotografiats en una trobada recent
Arts marcials

Tres culers al comentat vídeo de suport al lluitador Ilia Topuria abans del combat pel títol mundial

El fenomen de pes ploma hispanogeorgià s'escampa per les altes esferes de l'esport estatal

Redacció Esport3Actualitzat

Fa poc més d'un any el boxejador barceloní Sandor Martín es va quedar sense títol mundial per una polèmica derrota als punts al Madison Square Garden de Nova York. Aquesta matinada de diumenge, Ilia Topuria aspira a un altre cinturó. En el cas del lluitador hispanogeorgià, el de campió del pes ploma de les arts marcials mixtes.

El combat de Los Angeles contra l'australià Alexander Volkanovski, un dels especialistes més temuts de l'UFC --nom que rep la promotora de la competició--, ha posat de manifest el fenomen que es viu a l'Estat al voltant de Topuria. El millor exemple ha estat el vídeo de suport al lluitador que va arribar a Alacant amb 15 anys, ara en té 27, protagonitzat per les figures més rellevants de l'esport espanyol. No hi falta ningú: Nadal, Alcaraz, Morata, Ceballos, Carolina Marín, Carlos Sainz pare, Contador i, fins i tot, un Iker Casillas empiocat.

També hi ha representació blaugrana en els tres minuts i mig de vídeo. Andrés Iniesta, Pedri i, per descomptat, Ferran Torres desitgen la millor de les sorts a Topuria. El Tauró, admirador declarat d'aquest esportista iniciat en la lluita grecoromana, ha arribat a afirmar que el seu canvi de mentalitat es va produir arran d'una conversa amb el Matador l'estiu passat. El valencià ha arribat a afirmar que "Topuria em va canviar la vida".

Li pispa el cinturó

Com acostuma a passar en els prolegòmens dels grans combats, els desafiaments entre lluitadors formen part del xou. No obstant, pocs s'esperaven que en plena presentació Topuria pispés el cinturó del títol mundial al seu contrincant Volkanovski.

L'oceànic, per cert, s'havia presentat a l'acte amb roba vella per subratllar la seva veterania enfront de la joventut de l'aspirant.

 

 

Anar al contingut