Barça

Treballaran les 24 hores al Camp Nou perquè estigui llest a temps

S'autoritza a realitzar obres tot el dia de dilluns a divendres però de nit només en espais tancats i sense fer soroll

Xavi Lemus / Redacció Esport3Actualitzat

A partir d'aquest dijous es treballarà les 24 hores del dia en les obres de remodelació del Camp Nou perquè el nou estadi estigui llest a finals d'any. Això sí, de nit no es podrà fer soroll. Això ha estat possible després d'arribar a un acord amb els veïns, que es revisarà d'aquí un mes. Si no es compleixen les condicions, es farà marxa enrere.

Les obres al Camp Nou descansen aquest dimecres amb motiu de la Diada, però dijous tornaran a engegar motors. Ahir, segons va avançar Betevé, es va fer una reunió entre el club, l'Ajuntament i les associacions de veïns per acordar una ampliació dels horaris de treball. El més significatiu és que s'autoritza a treballar les 24 hores del dia de dilluns a divendres en espais tancats i sense fer soroll.

També, en algunes zones on no hi ha habitatges a prop, com seria la banda on hi ha l'antiga Masia i el cementiri de les Corts, permetran fer feines a l'exterior de dilluns a divendres, en aquest cas des de les vuit del vespre fins a les dotze de la nit. Aquesta ampliació permetrà accelerar el ritme de les obres, que està previst que puguin acollir el primer partit a finals d'aquest any.

Els terminis no es mouen

A ulls d'un profà en la matèria, veient l'estat actual sembla que sigui un objectiu molt difícil d'assolir, però representants del club i els responsables de les obres mantenen que els terminis continuen sent els previstos. La idea és una tornada fent servir només les dues primeres graderies. Pel que fa a la tercera, on ja es veuen importants avenços en l'estructura definitiva, s'anirà construint un cop l'equip ja jugui novament al Camp Nou i amb la intenció de finalitzar-la a començaments de la temporada vinent, segons les previsions del Barça. 

A la reunió de dimarts amb representants de l'Ajuntament i el club, els veïns es van queixar que durant aquest estiu no s'havien respectat alguns dies en moments puntuals els horaris pactats. Per tant, el nou acord l'interpreten per part seva com un nou gest de bona voluntat. Això sí, recorden que d'aquí un mes es tornaran a reunir per revisar el funcionament de les noves condicions.

Imatge del projecte del nou Camp Nou, plat principal de l'Espai Barça
Imatge virtual del projecte del nou Camp Nou
ARXIVAT A:
Espai Barça
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut