girona

Travessar camps de blat per amor als colors: l'aventura de 5 aficionats per veure el Girona-Montpeller

S'han convertit, per mèrits propis, en els protagonistes fora del terreny de joc de la Vall d'en Bas

Redacció Esport3Actualitzat

El futbol d'estiu és un espectacle diferent en què la falta de brillantor dels equips en treball es compensa amb les il·lusions d'un curs per encetar. Si al damunt els aficionats poden combinar-se els dies lliures per animar el club del seu cor sense que el resultat t'espatlli les vacances, un amistós de pretemporada pot ser un pla estival perfecte. Això han pensat els 5 fans de Montpeller que s'han desplaçat a la Vall d'en Bas per presenciar el test del seus contra el Girona.

El que segurament no preveien era que veure el partit els costaria una petita aventura. En primer lloc perquè l'enfrontament emès per TV3 no preveia la presència de públic. A banda de jugadors i entrenadors, les úniques persones que es repartien pels marges de la gespa eren treballadors dels dos equips. Això ha obligat el quintet d'aficionats a empescar-se-les per veure el partit des de fora del recinte garrotxí.

Després de caminar camp a través per una plantació de blat, i proveïts d'una nevereta amb cervesa fresca i ulleres de sol, cap al minut 65 de partit han aparegut darrere una tanca d'un dels dos gols. No s'han instal·lat del tot fins que han penjat la bandera del Llenguadoc. En aquest cas, el futbol ha premiat el seu atreviment i han pogut celebrar de forma gens tímida l'última diana del conjunt de la Ligue 1.

Després del xiulet final, esperaven els seus ídols a l'exterior del recinte. Pel mateix preu també han vist de prop el pitxitxi Dovbyk. Dos hores i mitja de cotxe i seran a Occitània amb una vivència estival més per explicar.

Mira el Girona-Montpeller de la pretemporada 2024-25

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut