El Barça jugarà quatre partits amistosos durant els 15 dies als Estats Units

Tots els detalls de la gira nord-americana del Barça

Els blaugranes disputaran quatre amistosos als Estats Units, tots ells en directe per TV3 i Esport3.cat
Redacció Esport3 Actualitzat

Després de dos anys de parèntesi per la crisi del coronavirus, el Barça torna enguany als Estats Units, la destinació habitual de les últimes gires estivals (2011, 2015, 2017, 2018 i 2019). Els blaugranes surten aquest dissabte, amb De Jong a l'expedició, i no tornaran a Catalunya fins al 31 de juliol. En total, jugaran quatre partits: contra l'Inter de Miami, el Reial Madrid, la Juventus i el New York Red Bulls.

El clàssic a Las Vegas, el plat fort

El debut del FC Barcelona als Estats Units serà la matinada del 19 al 20 de juliol (2.00 h) al DRV PNK Stadium, contra l'equip local, l'Inter de Miami. Només quatre dies més tard (24 de juliol, 5.00 h), arribarà el plat fort de la pretemporada, el clàssic contra el Reial Madrid, a l'Allegiant Stadium de Las Vegas. El tercer amistós serà contra la Juventus al Cotton Bowl Stadium de Dallas (27 de juliol, 2.00 h) i l'últim, contra els New York Red Bulls, a Nova Jersey (31 de juliol, 1.00 h).

Tots els partits es podran seguir en directe per TV3 i Esport3.cat.

Els Estats Units, una prioritat comercial

Més enllà de la vessant esportiva, el club es bolcarà en l'expansió de la marca Barça pels Estats Units, un territori que considera estratègic. L'expedició blaugrana comptarà amb la presència del president Joan Laporta i membres de la junta directiva, a més de dos exjugadors de renom com Juliano Belletti i Thierry Henry, que participaran en diferents actes institucionals i socials.

 

 

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut