Esl jugadors del Barça, amb la samarreta dedicada a Marc Bernal (EFE)
Barça

Tots amb Marc Bernal

Els jugadors del Barça han homenatjat el seu jove company, que ha vist el partit des de la llotja

Redacció Esport3Actualitzat

Marc Bernal ha estat un dels grans protagonistes de l'arrencada de la temporada del Barça. El jove de 17 anys ha encaixat amb gran naturalitat a la posició de mig centre de l'equip, orfe de Sergio Busquets des que va marxar. La notícia de la greu lesió de Bernal, a les acaballes del partit contra el Rayo Vallecano, va caure com una gerra d'aigua freda al vestidor blaugrana. "Hem guanyat el partit, però al vestidor ningú està content", admetia al final del partit Hansi Flick, tement la pitjor notícia sobre la lesió del jugador. 

I la pitjor notícia es va confirmar l'endemà: trencament del lligament anterior creuat del genoll dret, amb afectació al menisc: el jove migcampista berguedà estarà de baixa previsiblement tota la temporada

En el primer partit sense Bernal, l'equip s'ha encarregat d'homenatjar-lo amb unes samarretes amb una frase al·lusiva: "Estem amb tu, Marc", han mostrat els companys.  

Bernal, mentrestant, s'ho mirava des de la llotja al costat d'un company que coneix les seves sensacions perfectament: Gavi, que està encarant la recta final de la seva recuperació després de patir exactament la mateixa lesió el mes de novembre. I amb Ansu Fati, que també espera poder tornar al seu millor nivell després d'una carrera marcada per les lesions. 

Bernal, entre Gavi i Ansu abans del partit
Anar al contingut