Dani Olmo i Nico Williams celebrant un gol
Williams, celebrant un gol amb Cucurella i Olmo (Reuters)
Barça

L'"enemic" inesperat del Barça per Nico Williams

Pedri i Lamine admeten que el volen veure de blaugrana i Cucurella contraataca: "Li foto canya perquè vingui al Chelsea"

Redacció Esport3Actualitzat

Nico Williams és l'home del moment. El seu rendiment a l'Eurocopa i l'interès del Barça per fitxar-lo l'han posat en primera plana i tothom juga les seves cartes per incorporar l'extrem de l'Athletic Club. Al Barça li ha sortit un rival inesperat com el de Marc Cucurella. Tot i el seu passat blaugrana, el lateral del Chelsea ha assegurat en una entrevista al diari Sport que també l'està mirant de convèncer:

És un gran jugador i està traient tot el seu potencial. Seria un gran fitxatge, però tot depèn de la seva opinió. Jo li foto canya perquè fitxi pel Chelsea. Al final, tot depèn d'ell. És molt jove, té molt recorregut i crec que serà un gran jugador.

 

 

Melodies de seducció blaugrana

Els jugadors del Barça que són a l'Eurocopa també miren de seduir el davanter de l'Athletic. Williams ha exhibit una sintonia total amb Lamine Yamal i també ha mostrat els seus desitjos en una entrevista a Jugones:

És clar que m'agradaria jugar amb Nico Williams l'any vinent. A tothom li agradaria jugar en un equip amb els seus amics i tant de bo que així sigui.

 

Pedri, de la seva banda, també ha estat clar en declaracions a Mundo Deportivo:

Clar que seria un fitxatge espectacular. Ja estem veient el que està fent a l'Eurocopa. Tant de bo pugui estar amb nosaltres, però no se sap encara perquè té contracte amb l'Athletic. El que hagi de passar, passarà.

 

Anar al contingut