Tot a punt per a la 25a edició de les 24 Hores de Catalunya de Motociclisme

Un any més el Kawasaki Català Aclam i el Yamalube Folch Endurance són els grans favorits entre la cinquantena d'equips participants d'arreu del món
Actualitzat

D'aquí dues setmanes, el 5, 6 i 7 de juliol, el Circuit de Barcelona-Catalunya acollirà la 25a edició de les 24 Hores de Catalunya de Motociclisme. Aquest dimecres, per anar escalfant motors, se n'ha fet la presentació.

Un any més, els grans favorits entre la cinquantena d'equips participants per guanyar aquesta prova de resistència són els catalans Kawasaki Català Aclam i Yamalube Folch Endurance.

El divendres 5 de juliol serà la jornada de classificació per configurar la graella de sortida mentre la cursa no començarà fins el dissabte 6 de juliol a les 12.00 del migdia. A partir de llavors, les motos rodaran de forma ininterrompuda les següents 24 hores pel traçat català en els relleus entre els tres i quatre pilots que componen cada equip.

Els pilots del Kawasaki Català Aclam seran Kike Ferrer, Julien Pilot, Anthony Loiseau i Kevin Denis mentre que per part del Yamalube Folch correran Pedro Vallcaneras, Arturo Tizón i Iván Silva.

VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut