Leo Messi lamenta una ocasió errada
Leo Messi lamenta una ocasió errada (Reuters)

El Bayern de Munic deixa contra les cordes el PSG de Messi i Mbappé (0-1)

Un gol de Coman ha fet emmudir el Parc dels Prínceps davant d'un PSG que només ha reaccionat amb la sortida de Kylian Mbappé

• Debut en Champions de Zaire-Emery, de 16 anys. Christophe Galtier, amb Mbappé a la banqueta, ha apostat per aquest joveníssim jugador per l'onze inicial d'un partit de Champions tan important com aquest. Ell ha completat la tripleta atacant, amb Messi i Neymar.
  • Als 30 segons de partit, primer avís del Bayern. Pràcticament en la primera jugada. un xut de Choupo-Moting ha posaten alerta el PSG i Donarumma, que ha vist com la pilota sortia a l'esquerre de la seva porteria.
  • Duel Neymar-Pavard. Aquesta parella de ball ha entrat en faltes constants. El jugador del Bayern li ha donat un cop amb el braç que ha deixat estès el brasiler i també Neymar li ha posat traves. En el minut 26, ha estat Pavard qui ha vist la targeta groga.
  • El Bayern, més compacte i ofensiu. La major part de xuts a porteria de la primera meitat les ha protagonitzat l'equip de Julian Nagelsmann. Kimich, Coman, Choupo-Moting, Goretzka..ho han provat, mentre el PSG depenia d'algun moment d'inspiració de Messi que no arribava. Sergio Ramos ha contribuït, en més d'una ocasió, a allunyar el perill, des de la defensa parisenca.
  • L'ocasió més clara, de Kimich. A punt del descans, el jugador del Bayern ha fet un xut contundent des de fora de l'àrea petita que ha acabat atrapat per Donnarumma. Un més dels molts intents alemanys.
  • Als 8 minuts del segon temps, 0 a 1 del Bayern. Tant ho ha provat l'equip alemany que al final ha tingut recompensa. Una centrada d'Alphonso Davies l'ha rematat a la perfecció Coman, des de l'altra banda. Donnarumma se l'ha empassat. S'ha estirat, però no prou com per aturar-la.
  • Minut 57. Surt Mbappé. Kylian, al rescat del PSG, substituint Carlos Soler. Amb el marcador en contra, Galtier busca solucions. També marxa del terreny de joc el jove Zaire-Emery. Entra Fabián Ruiz.
  • Dues grans ocasions de Choupo-Moting. En dos minuts, el jugador del Bsyern ha tingut dues oportunitats d'or per augmentar el marcador.  Especialment la segona, a passada de Musiala. La pilota no ha entrat a la porteria, primer per Donnarumma, i després pel pal.
  • Mbappé es deixa notar. En el minut 73 ha tingut una grandíssima ocasió, que Sommer ha aturat amb la cara. La jugada ha continuat, amb un nou xut, ara de Neymar -també aturat pel porte- i ha tornat a acabar a peus de Mbappé, que ha marcat, però ha vist com li anul·laven per fora de joc.
  • Atacs continua del PSG sense fruit. L'equip de Galtier s'ha posat les piles i ha atacat una vegada i una altra la porteria de Sommer., amb Marquinhos, Neymar i Mbappé molt actius.
  • L'empat a 1, anulat per milímetres. En el minut 82, una jugada entre Neymar i Nuno mendes ha acabat a peus de Mbappé, però el gol s'ha anulat per una fora de joc ajustadíssim.
  • Pavard veu la segona groga. L'expulsió de Pavard, en el minut 92, impedirà al jugador disputar el partit de tornada a Munic.
  • Tercera derrota consecutiva del PSG. Mala ratxa la del conjunt francès, que feia més de 10 anys que no enllaçava tres ensopegades seguides. I en el moment més inoportú.