Toni Garcia i Xavi Pascual, junts altre cop
Handbol

Toni Garcia serà l'ajudant de Xavi Pascual al Veszprem

El tècnic granollerí tornarà a treballar amb Pascual, com quan eren al Barça

Redacció Esport3Actualitzat

Després de l'anunci del fitxatge de Xavi Pascual procedent del Dinamo de Bucarest, l'equip hongarès del Veszprem ha anunciat qui serà el seu ajudant. Es tracta del granollerí Toni Garcia, que s'ha compromès amb l'equip hongarès pels pròxims quatre anys com a segon de Xavi Pascual.

El fitxatge de Toni Garcia ha estat una petició expressa del mateix Xavi Pascual, que ja en el seu moment se'l va voler emportar a Romania perquè l'acompanyés en l'etapa amb el Dinamo de Bucarest. Ara, Pascual i Garcia tornaran a treballar plegats com quan eren al Barça, el primer com a entrenador del primer equip i el segon com a coordinador de l'handbol formatiu de l'entitat blaugrana. Tots dos van deixar el club al mateix temps, el 2021, després que l'un guanyés la desena Champions i l'altre completés una tasca excel·lent en l'handbol formatiu reflectida en el descobriment i fitxatge dels germans Petar i Djordje Cikusa, entre d'altres.

Per a Toni Garcia aquesta serà la tercera etapa en un club estranger després del seu adeu a la banqueta del BM Granollers. El tècnic granollerí va entrenar el Fenix Toulouse de la lliga francesa i el Kazma de Kuwait, a més de ser l'ajudant de Jordi Ribera a la selecció espanyola absoluta durant tres temporades. Ara arriba al Veszprem per ser la mà dreta de Xavi Pascual en un equip que cada any és un dels grans candidats a guanyar la Champions d'handbol, tot i que sempre se li acaba resistint. Amb motiu del sorteig de la fase de grups de la Champions, el club hongarès va fer públic el nou organigrama tècnic, on també figuren uns altres exblaugranes, l'entrenador de porters Arpad Sterbik, un cop superat l'infart que va tenir fa dos mesos, i Iván Pascual, encarregat de l'anàlisi de vídeo.

Anar al contingut