Toni Bou celebra el seu nou rècord (Europa Press)
Trial

Toni Bou, sense límit, torna a fer història

El pilot català aconsegueix el seu títol mundial de trial número 35 i el 18 a l'aire lliure

Redacció Esport3Actualitzat

Toni Bou s'ha adjudicat el seu 35è títol Mundial de trial. Es tracta del 18è a l'aire lliure i l'ha aconseguit en guanyar en la prova de la localitat francesa de Caors. Ha acabat amb 15 punts de penalització, 8 menys que el basc Jaime Bustos i amb 17 de marge sobre el seu company d'equip, el gallec Gabriel Marcelli.

Bou guanya aquest títol quan encara falten dues proves per acabar el campionat. En la competició indoor --sota cobert--, Bou té 17 títols i, aquesta temporada, pot aconseguir el divuitè.     

Gran Toni Bou

Aquest any, el pilot de la Montesa Cota 4RT ha aconseguit un total de nou victòries, cosa que l'acredita com a vencedor d'una nova edició del Mundial de TrialGP.

Des que Toni Bou va passar a formar part del Repsol Honda Team l'any 2007, ha guanyat tots els campionats que ha disputat i ha esdevingut el líder absolut d'aquest esport.

A més, aquest nou triomf es converteix en el 150 amb Honda, fàbrica que li ha donat els millors moments esportius de tota la seva trajectòria. Al seu palmarès en la disciplina a l'aire lliure cal sumar-hi 17 títols amb l'equip nacional espanyol al Trial de les Nacions i 17 més de X-Trial.

Bou compta ja amb un total de 152 victòries i 208 podis després d'haver disputat 263 cites a TrialGP.

Anar al contingut