Sergi Roberto, arribant a Montjuïc abans d'un dels partits d'aquesta temporada
Sergi Roberto arribant a Montjuïc abans d'un dels partits d'aquesta temporada
barça

Tomb en la renovació de Sergi Roberto

El reusenc segueix com un dels futbolistes del Barça que estan pendents del seu futur i ja no té el seu valedor

Redacció Esport3Actualitzat

El Barça es podria quedar sense el seu actual capità. Si a principis de maig la renovació de Sergi Roberto semblava que només havia de ser un tràmit pendent d'acord final, ara es troba frenada en sec. L'optimisme que l'entorn del futbolista desprenia amb les negociacions --el mateix jugador admetia que tot anava "per bon camí"--, s'ha transformat en escepticisme.

Massa coses han canviat en menys d'un mes. El reusenc, en el seu últim mes de contracte, segueix com un dels futbolistes culers pendents del seu futur i ja no té el seu valedor a la banqueta, Xavi Hernández. Però, a banda de l'interrogant de quina opinió té Hansi Flick del polivalent jugador de 32 anys, un altre factor manté en standby la seva continuïtat.

Com la majoria d'operacions que depenen de Deco, i al marge de criteris esportius, la renovació de Roberto pot seguir aturada fins que el club sàpiga de quin marge salarial disposa. El tomb que ha donat el futur de Sergi Roberto amenaça de posar punt final a divuit anys com a blaugrana.  

Anar al contingut